how to build a website for free

DIGINET

Tani bota te perket ty!
EXPLORE EVERYTHING AND DO WHAT YOU LOVE

Lundroni me ne!

Diginet eshte nje Kompani relativisht e re ne tregun Shqiptar, por mbeshtetet ne nje eksperience te gjate ne fushen e telekomunikacioneve. Diginet operon ne nje infrastrukture te ndertuar mbi nje kombinim te fibres optike dhe transmetueseve wireless. Per te garantuar qendrueshmerine e sherbimit ne masen e gjere, Diginet ju ofron abonenteve paketa Internet me shpejtesi te larte dhe PA Limit ne perdorim.

STANDARD/WiFi

ALL1500
per muaj
 • 15 Mbps Download
 • 15 Mbps Upload
 • Kosto instalimi 0
 • *Cmimi perfshin tvsh.

STANDART/FIBER

ALL1500
per muaj
 • 15 Mbps Download
 • 15 Mbps Upload
 • Kosto instalimi 0
 • *Cmimi perfshin tvsh.

PREMIUM

50
per muaj
 • 50 Mbps Download
 • 50 Mbps Upload
 • Kosto instalimi 0
 • *Cmimi perfshin tvsh.

ULTIMATE

100
per muaj
 • 100 Mbps Download
 • 100 Mbps Upload
 • Kosto instalimi 0
 • *Cmimi perfshin tvsh.

Sherbim Internet

Internet me shpejtesi max deri ne 100Mbps. Infrastrukture e kombinuar Fiber optike & Wireless. Cilesi e garantuar e sherbimit.

Kontakt

Ofrohet suport per cdo lloj problemiteke per klientet tane qofte familjar apo biznes.

Klienti

Kujdesi ndaj klientit eshte rendesia me me prioritet per kompanine tone. Puna jone konsiston ne gatishmerine maksimale per te ofruar nje sherbim te garantuar dhe cilsor.

UNLIMITED Downloads

Sherbimi i internetit ofrohet pa limite ne akses dhe shkarkime nga serverat ne mbare boten.

Kontrata & Treguesit e cilesise

Testo Shpejtesine

NA KONTAKTONI

FALEMINDERIT QE NA KONTAKTUAT!

ADRESA
1001 Loni Ligori,
Tirane, Albania

KONTAKT
Email: info@diginet.al
Phone: +355694614991

SHARE THIS PAGE!